Inschrijven

Beste ouders,

Na een zeer vermoeiende, maar zoals elk jaar, fantastische startdag volgt een nog beter scoutsjaar! Om dit allemaal vlot te laten verlopen, geven wij nog even een samenvatting om het inschrijven vlot te laten verlopen.

De inschrijvingen moeten voor 8 oktober in orde zijn. U heeft dus nog even tijd om nog een paar keer te proberen, maar wacht hier zeker niet te lang mee! Ook leden die vorig jaar ingeschreven waren, moeten zich opnieuw inschrijven! De individuele steekkaart kan pas ingevuld worden als u volledig ingeschreven bent. Dit kan enkele dagen duren.

Kledij kan het hele jaar door besteld worden. Een das is essentieel!

Nadat u uw kind ingeschreven heeft, kan u de activiteiten die elke week georganiseerd worden volgen via takken – kapoenen/wouters/… (klikken op foto) – activiteiten. Wij raden u aan om dit in het begin van de maand raad te plegen. Deze zullen vanaf dinsdag 19/09/17 beschikbaar zijn!

De belangrijke data, zoals weekends en kampen, kan u raadplegen in de rechterkolom om de Home-pagina. Wij raden u ook aan deze al te noteren!

Als laatste kan u zich, als ouder, ook inzetten voor de scouts. De VZW is een groep van geweldige ouders, leiding en oud-leiding die zich inzetten om toffe activiteiten te voorzien voor de scoutsgroep. Voor meer info kan u terecht op de pagina verbouwen op deze website.

Zo, dat was het! Bij vragen kan u altijd terecht op een e-mailadres van de groepsleiding: grl@scoutssombeke.be.

Samenvatting op ludieke wijze: Bingo!

Startdag 2017

Hey iedereen,

Na 2 maandjes rust zijn we weer klaar voor een nieuw scoutsjaar!

Alle kinderen vanaf 6 jaar of die 6 worden in 2017 zijn welkom op onze startdag. Deze gaat door op De Dries te Sombeke. Enkel een lunchpakket is nodig. Ouders zijn uitgenodigd vanaf 16u voor een hapje en een drankje.

Hopelijk tot dan!

Scoutieve groeten
De leidingsploeg van Scouts Sombeke

De laatste loodjes

bouwDe afbreekwerken op het scoutsterrein lopen tot een eind! Zaterdag 25 februari wordt het laatste afgebroken. De week daarop (4 maart) beginnen we met de opbouw! Bij deze doen we nog eens een warme oproep aan iedereen om de leiding en het bouwteam te helpen! Met vragen kan u terecht bij groepsleiding@scoutssombeke.be

gemotiveerde groeten,

De leiding en het bouwteam.