Ouderavond

Ook dit jaar ziet onze ouderavond er iets anders uit als andere jaren. Hieronder kan je de voorstellingen van de verschillende takken bekijken van zowel 2021 als 2022!

Veel kijkplezier!

Kapoenen 2022

Met veel trots presenteren wij u: ‘The Masked Kapoenen’! Een programma met veel potentieel om fenomenale kijkcijfers te behalen. U kijkt toch ook?

Wouters 2022

Homo Universalis ft. Squid Game. Alles kan & alles mag bij de wouters van scouts Sombeke! Maar hoe hebben ze die unieke combinatie aangepakt? Dat ontdekt u in hun filmpje!

Jonggivers 2022

Dit jaar kunnen jullie genieten van The Masked Singer à la jonggivers. Kan u raden wie zich verschuilt achter de maskers? Na deze spannende bekendmaking krijgt u een update over het laatste nieuws in Het Journaal! Als kers op de taart kan een klein dansje ook niet ontbreken natuurlijk.

Givers 2022

Een goeie, ouwe make-over, wie kan daar nu neen tegen zeggen? De givers brengen het u, in de vorm van Zo Man Zo Vrouw. Daarna krijgt u nog wat inside information door de 53 Questions van Vogue. Daarnaast nog een aantal ongerelateerde filmpjes van algemeen nut. Waarom? Daarom.

Kapoenen 2021

De kapoenen hebben een eigen interpretatie gemaakt rond het populaire spel: “Politie en boef!”
Ze gaan ook een helemaal uit de bol op een streepje muziek!

Wouters 2021

De ouderavond van de wouters staat volledig in het thema van het finale voetbalgevecht tussen hun twee favoriete ploegen: Cobra Kai en Fc de Kampioenen. Het werd een spannende strijd, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn… Wie dit is, ontdek je in dit filmpje!

Jonggivers 2021

Blijkbaar is er heel wat zangtalent aanwezig bij de jong-givers. Hun nachtegaalstemmetjes zijn te horen bij The Voice.
Ook zorgen ze voor de nieuwste aflevering van de Buurtpolitie. Dat lockdownfeestjes een feit zijn, weten ze maar al te goed. Aanpakken die handel!

Givers 2021

Vanavond moet je alvast geen TV opzetten. De givers zorgen voor entertainment genoeg!
Tijdens First Dates hangt er liefde in de lucht, maar toch ook wat een gespannen sfeer.
Scouts Waasmunster wordt onder vuur genomen door de givers. Someone get some ice for that burn!

Leiding

Ook de leiding stak samen de handen uit de mouwen.
Jullie krijgen van hen enkele tips. Hiermee moeten jullie proberen raden wie achter het masker zit. De antwoorden kan je hier ingeven: https://forms.gle/J4oa71gHCAj6nRC18
Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.